~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Sunday, August 19, 2012

selamat hari raya! ^_^

assalamualaikum

selamat menyambut hari raya kawan2 ku semua.
disini aku nak mohon ampun dan maaf andai sepanjang korang baca blog aku ni
korang ada terasa hati.
kalau ada komen2 aku yang meyakitkan hati pun harap dimaafkan.
mohon dihalalkan segala apa yang diberi atau yang aku ambil.
terutama sekali pada fizgrafic yang mana banyak banner2 aku ni ambik dari dia :p
diharap kan syawal ni memberikan kenangan terindah dalam hidup kalian.
dan dapat mengeratkan lagi hubungan silaturrahim antara saudara2 kita.

bad news nya sebab raya keempat @ khamis aku kena kerja.
opis aku kena bukak jugak sebab takut ada pekebun yang datang.
padahal pekebun2 tu pun tau kita nak beraya.
sebabnya tahun lepas pun xde sape yang datang.
hari jumaat aritu pun xde orang datang langsung.
aku siap boleh tido kat opis dari pukul 9-11.30.hahaha

so memang aku akan bukak opis tapi kisah pulak aku kan.
belum cukup pukul 5 nanti aku dha balik.
confirm!
xde rajin aku nak dok opis sorang2.
bosan tau
kalau ada geng aku memang xkisah pun nak dok opis tu.
tahun ni aku kena bagi duit raya gak.
so sape na duit raya sila2 datang kat umah ok.
aku cuti seminggu je except hari rabu tu la
ok la tu je nak share

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN
0 - 0 ok?

1 comment:

Faaein Talip Roy said...

Selamat Hari Raya Maisarah Sarah..

Nak duit raya!!!.. Ha Ha Ha.. ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...