~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Monday, December 7, 2015

jawatan kosong mpob 7 DISEMBER hingga 21 DISEMBER 2015

Assalamualaikum

Salam takziah buat keluarga saudara-saudara ku yang baru meninggalkan kita semua baru-baru ini. Al-fatihah buat Pakyus, Mak Mariani, Tunku Jalil dan semua saudara2 ku yang telah pergi. kami juga adalah bakal jenazah yang akan mengikut jejak langkah kamu.

okeh kat sini nak share untuk kekosongan jawatan di lembaga minyak sawit malaysia (MPOB). permohonan jawatan ini boleh diisi bermula dari 7 disember 2015 hingga 21 disember 2015. pelbagai jawatan ditawarkan untuk kekosongan ini dan bertempat di pelbagai negeri mengikut kekosongan.

Bagi yang berminat bolehla membaca lebih lanjut di laman web MPOB.dekat situ korang boleh baca kriteria yang diperlukan untuk setiap jawatan dan unit yang kosong.so jangan tanya dekat aku berapa gaji, macam mana skop kerja or apa2 kaitan dengan kekosongan jawatan tu.sebab aku sendiri xtau apa yang dia nak. bagi yang tengah mencari kerja jika anda rasa sesuai boleh la mohon.ada rezeki dapat la kerja tu.insyaAllah amin

antara jawatan yang ditawarkan
p/s :so apa-apa pun korang bukak lah laman web mpob dan isi secara online.selamat berjaya guys :)

4 comments:

Anonymous said...

Awak.. Keje kat sane as RO ke?

maisarah sarah said...

Xla.saya gred 17 je

Anonymous said...

hi, saya nk tanya, kalau interview die tnya soalan apa je? soalan susah ke mcm interview govermnent?

Anonymous said...

xsure.maybe lebih kurang je sebab mpob ni semi gov gak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...