~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Thursday, February 13, 2014

Ramaikan Follower, Raikan Ukhuwah

assalamualaikum

ini merupakan kali kedua aku join segmen sepanjang berblog.sebelum ni pernah jugak join dari blogger lain.tujuan utama adalah nak tambah kenalan.sebab nya boleh kata sekarang ni zaman alam maya.so ramai yang berkenalan melalui internet je. lagipun bak kata kawan2 aku "cari kawan ramai2 bukan rugi apa pun."

terjumpa segmen ni masa tengah blogwalking semalam.hari ni baru berkesempatan nak create entry ni ^_^
so bagi yang nak join boleh la klik LINK INI . sori la aku xberapa pandai buat klik banner terus ke blog orang tu.huhuhu untuk syarat-syarat semua nya ada kat blog tuan punya segmen tu.hehe

SILA KLIK BLOG INI UNTUK TURUT SERTA

jadinya jangan lupa untuk join segmen ni ok.xde rugi apa-apa pun.cuma menambahkan kenalan kan.walau apa pun salam kenalan sahabat-sahabat semua ^_______^

p/s : bersahabat itu lebih baik dari bermusuh kan.

13 comments:

Abak Lorong Cinta said...

Assalamualaikum.. Alhamdulillah,terima kasih kerana sudi join segmen Abak..semoga Ukhuwah kita terus kekal.. In Shaa Allah...
Abak Follow sini kalau belum follow ^_^

Segmen diteruskan sehingga 28 Februari 2014

Jom saling follow dan blogwalking,kenal mengenali...
senarai peserta :

http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/peserta-segmen-ramaikan-followerraikan.html

maisarah sarah said...

wsalam tuan punya segmen.nanti ada masa saya jelajah blog diaorang,,gracias ^_^

Shazila Salman said...

salam ukhuwah..datang dari segmen yang sama n dah follow sini ;)

http://kasihalurpoda.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

mirza syazwina said...

selamat malam,
follow sini
jemput ke blog okay ^_^

http://dorayakino.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

Cik Puan said...

Salam ukhwa...
cik follow awak :)
http://azlyiejah.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

ibuhebat said...

Salam ukhwah.. Singgah dari segmen yg sama. jemput ke blog akak http://hebatkan.blogspot.com :)

Abe Kie said...

Assalamualaikum. Abe Kie datang singgah dari segmen yang sama... dan follow sini... salam perkenalan... happy blogging ye...
http://jukdin.blogspot.com/2014/01/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Khairul Bariah said...

salam, saya datang dan follow. feel free to hit me back.

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikah-ukhuwah.html

~aku-mass-naim~ said...

hye.....done follow.....saya datang dari segmen yang sama =) jom singgah dan follow blog saya.... salam perkenalan =)

http://mass-naim.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Pha Is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama....
dan follow sini...#157

Amelia Natasha said...

Salam ukhuwah... dari segmen yg sama.. done follow u.. keep in touch yea..
http://autumnloveheart.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-follower-raikan-ukhuwah.html

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhuwah
Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-ramaikan-followerraikan-ukhuwah.html

maisarah sarah said...

thanks semua.saya dah singgah ke teratak kalian dan follow.salam kenal semua ^^,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...