~ kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini ~

meh sini tengok....

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, April 16, 2013

Update via tablet using blogger android

Assalamualaikum

Aku ni buta sikit bab online guna tablet ni.so tadi saje la aku download apps blog kat playstore tu.dgn harapan lain kali boleh la aku update blog dimana sahaja. Ok sila muntah.hahaha
So sekarang ni aku tengah update via tablet la ni.hehe buat masa ni memang aku tengah busy giler.ditambah pulak 25 april nanti audit dalaman nak datang buat audit.syukurla dia nak audit pasal Tunas je dan bukan pasal pentadbiran.sebabnya fail pentadbiran memang bersepah2 ni.
Tapi xboleh nak senang lenang jugak.sebabnya sebelum budak baru ni masuk, aku yang jaga segala data pasal tanam semula ni.so data pun kena update pastu segala fail2 anak benih ngan baja pun nak kena check jugak.buatnya audit tu tanya macam2 memang terkontang kanting aku jawab nanti.bos mesti suruh tanya aku sebab aku yang jaga sebelum ni.
Aku pulak jenis xberapa reti buat filing ni.dulu zaman belajar pun fail aku bercampur2.aku buna konsep yang sama jugK dekat ofis ni.segala fail aku simpan ikut suka aku je.kalau la tiba2 bos aku nak cari maklumat dalam fail tu mesti pening.hahaha
Ok la chow dulu.nak update fail ♥

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...